Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Slovenská Extraliga si zopakovala sezónu 2004/05, diváci dostanú žiadanú súčasť prenosov

BRATISLAVA - Už v stredu 16. marca sa kvalifikáciou play off začnú vyraďovacie boje v najvyššej slovenskej hokejovej súťaži, ktoré by sa po uvoľnení protipandemických opatrení mohli hrať opäť pred plnými tribúnami. Víťaz Tipos extraligy 2021/2022 dostane Pohár Vladimíra Dzurillu, opäť udelia aj ocenenie Zlatá korčuľa pre najužitočnejšieho hráča play off a novinkou je cena pre autora najkrajšieho gólu sezóny, ktorá je pomenovaná po tragicky zosnulom bývalom extraligovom hokejistovi Borisovi Sádeckom.
Zdroj: 42021
Zdieľajte:

"Sezóna bola vyrovnaná, do posledného okamihu sme nevedeli, kto bude víťaz základnej časti. Taká situácia sa naposledy udiala v sezóne 2004/2005. Sme radi, že najvyššia hokejová súťaž spolu s projektmi Zlatá korčuľa či najkrajší gól mesiaca si získali takú veľkú popularitu medzi fanúšikmi. Momentálne sa celá hokejová komunita teší na vrchol sezóny - play off. Súboj o majstrovský pohár je méta, o ktorú budú bojovať najlepšie mužstvá v tomto ročníku. Aj vďaka našej spolupráci sa podarilo vrátiť šport fanúšikom, prinášať im hokejové výkony, bojovnosť a tú správnu športovú emóciu," povedal Stanislav Molnár, člen predstavenstva a výkonný riaditeľ sekcie produktov TIPOS.

Prečítajte si aj

Adam Ružička opúšťa NHL: Calgary Flames odôvodnil tento krok

Nový majster bude známy najneskôr 5. mája 2022. Kaufland play off Tipos extraligy bude počas každého hracieho dňa aj na obrazovkách RTVS, ktorá stretnutia odvysiela na svojom kanáli :ŠPORT. "Divákom chceme ponúknuť čo najvyšší štandard priamych prenosov, takže dianie na štadiónoch bude snímať až jedenásť kamier, čo je výrazný nárast oproti základnej časti. Nový pohľad na dianie prinesie napríklad kamera na prilbách arbitrov, pričom použijeme identický model, na aký sú zvyknutí diváci hokejovej Ligy majstrov. Mimoriadne žiadanou súčasťou prenosov sú rozhodcovské mikrofóny, diváci si budú môcť vypočuť komunikáciu rozhodcov so stolíkom časomeračov či vysvetľovanie situácií trénerom," informoval Pavol Gašpar, vedúci odboru športových prenosov RTVS.

Prečítajte si aj

TEL: Play-off s plnými hľadiskami, liga prejavila úctu voči Borisovi Sádeckému
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články