Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Libor Hudáček preradený do Banskej Bystrice!

KHL
Strelec zlatého extraligového gólu a strieborný medailista z majstrovstiev sveta dlhodobo nepodáva požadované výkony. Belasím došla trpezlivosť a Libora posielajú späť do extraligy!
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Z radov fanúšikov sa pri nepresvedčivých výkonoch celého tímu hrnula kritika najmä na Libora Hudáčka a klub sa rozhodol celú situáciu riešiť radikálne.

Vedenie slovenského účastníka KHL sa s Hudáčkom dohodlo na dočasnom preradení do tímu Banskej Bystrice po štvrtkovom dopoludňajšom tréningu. Dvadsaťštyriročný útočník by mal prvý zápas v drese "baranov" odohrať už v piatok proti Piešťanom.

Libor Hudáček pôsobí v Slovane od roku 2009, kam prišiel zo Spišskej Novej Vsi. Azda najúspešnejšou bola pre "Hudyho" sezóna 2011/2012, keď v siedmom finálovom stretnutí rozhodol v predĺžení o zisku majstrovského titulu. V KHL nastúpil doteraz na 129 zápasov, v ktorých si na svoje konto pripísal 43 bodov. V aktuálnej sezóne bodoval v 21 zápasoch šesťkrát, pričom uplynulé dve stretnutia sledoval len z tribúny.

Hokejista sa počas svojej kariéry musí vysporiadať aj s takýmito situáciami. Libor Hudáček má nesporne svoje kvality a niekoľko zápasov v extralige by mu mohlo dodať chýbajúce sebavedomie.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, HokejovySvet.sk

Diskusia

Podobné články