Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

ZOH 2022: Medailoví hrdinovia z Číny mieria na Námestie SNP, Šatan: Chlapci sa na Slovensko veľmi tešia

BRATISLAVA - Bronzoví slovenskí hokejoví reprezentanti zo ZOH 2022 v Pekingu sa v utorok 22. februára vrátia na Slovensko. Uvítanie hokejistov a následné oslavy zisku historickej olympijskej medaily z mužského turnaja organizuje Slovenský zväz ľadového hokeja (SZĽH).
Zdroj: 41875
Zdieľajte:

SZĽH pri tejto príležitosti pozýva všetkých fanúšikov v popoludňajších hodinách osláviť úspech slovenského hokeja na bratislavské Námestie SNP. Ako informoval zväz na webe hockeyslovakia.sk, v diskusii s Úradom verejného zdravotníctva SR sa podarilo nájsť spôsob, ako takúto akciu zorganizovať v rámci aktuálne platných opatrení.

Prečítajte si aj

Nitran Buček opäť na výslní: Je jeden z najlepších v extralige, tvrdí lodivod

"Pre hokejových fanúšikov sa oslavy začnú v utorok popoludní po 15.30. Najskôr si budú môcť vychutnať okružnú jazdu kabriobusu Dopravného podniku Bratislava, z ktorého strechy budú fanúšikom mávať bronzoví medailisti. Autobus ukončí okružnú jazdu na Námestí SNP, kde bude nasledovať hlavná časť osláv. V tejto súvislosti žiadame všetkých fanúšikov, ktorí sa chystajú prísť a zažiť historické chvíle, aby mali počas podujatia nasadené respirátory a svojím správaním minimalizovali riziko nákazy koronavírusom," uviedol SZĽH v tlačovej správe.

Prečítajte si aj

ZOH 2022: Na aké peniaze si prišli bronzoví Slováci?

"Dosiahli sme historický úspech a o radosť z neho sa chceme podeliť s našimi fanúšikmi, ktorí naň dlho čakali. V spolupráci s úradmi a ďalšími zložkami vyvíjame maximálne úsilie, aby sme oslavy mohli zorganizovať. Chlapci sa na Slovensko veľmi tešia,“ povedal na margo chystaných osláv prezident SZĽH a generálny manažér reprezentácie Miroslav Šatan.

Pozrite si aj

VIDEO Zhodená lapačka aj vyrážačka: Rozhodca zabránil bitke brankára s Michalom Kabáčom

Detaily okružnej jazdy ako aj programu osláv na Námestí SNP budú známe počas pondelňajšieho dňa. SZĽH na ňom v súčasnosti intenzívne pracuje, pričom na organizácii podujatia kooperuje aj s mestom Bratislava či Policajným zborom SR. Pre získanie aktuálnych informácií odporúča zväz sledovať komunikačné kanály SZĽH - web www.hockeyslovakia.sk, facebookový i instagramový profil HockeySlovakia.

Prečítajte si aj

Golonka povedal svoj názor po historickom bronze, pridal sa aj útočník Zvolena
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články