Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Lada pretrhla šnúru na ľade Jugry

KHL
Včera boli na programe iba dva zápasy, dnes sa v kontinentálnej hokejovej lige odohral jeden zápas z východnej konferencie.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Sily si medzi sebou zmerali tímy Jugra Chanty-Mansijsk a Lada Togliatti.

V domácom tíme sa nepredstavil najproduktívnejší hokejista, český útočník Lukáš Kašpar, ktorý v predchádzajúcom zápase hodil po rozhodcovi hokejku začo dostal dištanc.

V drese hostí sa pre zranenie nepredstavilo duo Slovákov Karol Sloboda a Peter Podhradský.

Prvá tretina sa niesla v celku pokojnom duchu, viac z hry mali domáci, vytvárali si gólové príležitosti, ale efektívnejší boli hostia, ktorí využili jednu z mála šancí.

Do druhej tretiny vstupovala Lada s jednogólovým náskokom, svoje vedenie navýšili na začiatku tretiny. O pár minút pridali tretí gól. Na nepriaznivý stav dokázali domáci odpovedať jedným gólom, ktorý padol po nariadenom trestnom strieľaní.

Tretina číslo tri priniesla jeden gól, postarali sa o oňho domáci hráči dve minúty pred koncom, čím zdramatizovali zápas do posledných sekúnd. No Lada si svoje vedenie postrážila až do záverečnej sirény.

Lade sa víťazstvom podarilo ukončiť nepriaznivú šesť zápasovú sériu prehier a pripísala si 3 body na ľade súpera, čo pomôže tímovej psychike. Na druhej strane Jugra sa pred zápasom nachádzala na poslednom postupovom mieste do play-off, preto ich strata bodov na domácom ľade môže mrzieť, najmä keď ich protivník bol predposledným tímom celej KHL.

Jugra Chanty-Mansijsk 2:3 Lada Togliatti (0:1, 1:2, 1:0)

Góly: 35. Buljanskij (t.s.), 58. Sokolov (Čibisov, Zjazov) – 5. Valuiskij (Vorobjov), 25. Belousov (Petrov, Shenfeld), 28. Shenfeld (Zaťovič, Belousov)

Zdieľajte:
Zdroj informácií: HokejovySvet.sk

Diskusia

Podobné články