Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Martin Bakoš podpísal zmluvu so špičkovým klubom: Prvý raz nebude hrať so svojím číslom

TŘINEC - Slovenský hokejový útočník Martin Bakoš sa po predčasnom konci v ruskom HK Soči dohodol na spolupráci s českým extraligovým klubom HC Oceláři Třinec. Úradujúci majster Česka o tom informoval na oficiálnom webe.
Zdroj: 41643
Zdieľajte:

Bakoš odohral za Soči 36 stretnutí, v ktorých dosiahol bilanciu (9+7). Z tímu odišiel po vzájomnej dohode. Hneď na to sa medzi záujemcami objavil český majster z Třinca, ktorý potvrdil spečatenie spolupráce. "Získavame skúseného útočníka, ktorého vedomosti sú na vysokej úrovni. Prial by som Martinovi, aby sa mu u nás darilo a pomohol tímu v ťažkej fáze sezóny," uviedol pre oficiálnu stránku Třinca k angažovaniu Bakoša športový riaditeľ Jan Peterek.

Prečítajte si aj

Úspešný náhradník Malkina neopustí Pittsburgh najbližšie dve sezóny: Ročne zinkasuje cez 3 milióny

Spišskonovoveský odchovanec prichádza do českej extraligy po štyroch rokoch. V sezóne 2015/16 sa stal majstrom s Libercom. Pred prvým zápasom urobil aj ústretový krok, keď si neoblečie dres s obľúbeným číslom 83. "V Třinci ho nosieval Martin Adamský. A rozhodol som sa, že si vyberiem iné číslo. Myslím si, že Oceliari už majú svoju osemdesiat trojku a zaslúžene iba jednu," povedal Martin Bakoš po príchode do nového klubu. Třinec získaním šikovného praváka tak rozšíril počet Slovákov na sedem - Martin Marinčin, Patrik Hrehorčák, Vladimír Dravecký, Tomáš Marcinko, Miloš Roman a Marko Daňo.

Prečítajte si aj

VIDEO Gólman Buffala inkasoval trest za zranenie hráča Ottawy a obral ho o exhibíciu
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hcocelari.cz

Diskusia

Podobné články