Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Realizačný tím Spišskej Novej Vsi rozšíril manažér z Michaloviec

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Extraligový klub HK Spišská Nová Ves sa dohodol na spolupráci s fínskym manažérom Elmom Aittolom. Východniari o tom informovali na sociálnej sieti.
Zdroj: 41640
Zdieľajte:

Aittola pri tom iba minulý týždeň ukončil po vzájomnej dohode pôsobenie v Michalovciach, kde pracoval od januára uplynulého roka. So Zemplínčanmi získal vlani bronzové medaily. „S Elmom sme boli v kontakte už od minulej sezóny, kedy nám pomohol s príchodom Timiho Lahtinena, ktorý sa stal jedným z rozdielových hráčov na našej ceste za postupom do extraligy. Jeho výborné kontakty a prehľad o hráčoch v zahraničí chceme využiť aj v budúcnosti, a preto som rád, že sme sa dohodli na spolupráci.

Prečítajte si aj

VIDEO Prišiel, vyskúšal, poďakoval: Ročník uzavrie v domácom drese

Elmo pôsobil dlhé roky vo fínskom TUTO Hockey, kde pracoval na rôznych pozíciách, či už ako tréner alebo manažér. Jeho skúsenosti chceme taktiež využiť nielen pri A-mužstve, ale aj pri našej mládeži. Som si istý, že Elmo do klubu prinesie moderné metódy tréningu, ale aj progresívne hokejové myslenie a pomôže nám v budovaní a posúvaní nášho klubu o ďalší stupienok vyššie," povedal generálny manažér klubu Richard Rapáč na margo angažovania 39-ročného Fína Aittolu, ktorý bude zastávať pozíciu skauta, videoanalytika i asistenta trénera.

Prečítajte si aj

Pridá sa Martin Bakoš k šiestim Slovákom v poprednom európskom celku?
Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články