Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Kustód zemplínskej Dukly: Chvíľková emócia môže zmeniť človeka a nestojí mi to za to

MICHALOVCE - Uplynul týždeň od nepríjemného incidentu v Tipos extralige, ktorého dejiskom bol zimný štadión v Michalovciach.
Zdroj: 41614
Zdieľajte:

Dukla triumfovala nad Spišskou Novou Vsou 3:2, ale po záverečnom hvizde sa začali diať veci. A bohužiaľ, nešportové. Do ostrého konfliktu sa dostali oba tímy, ktorej aktérom bol aj domáci kustód Marek Jenčík. Disciplinárna komisia SZĽH vyhodnotila dostupné videozáznamy a vyriekla tresty pre člena realizačného tímu líšok. Bola mu vymeraná pokuta 100€ i zákaz vykonávania činnosti na šesť stretnutí. Okrem toho nepoletí s reprezentáciou do Pekingu na zimné olympijské hry.

Prečítajte si aj

Za MK Slovan Bratislava nastúpili dvaja noví hokejisti

"Myslím si, že trest je férový. Stalo sa to, čo sa stalo a už to nevrátim aj keď mi to je spätne ľúto. K hokeju emócie patria, no uvedomujem si, že do takého výsledku to vyeskalovať nemalo," priznal s týždňovým časovým odstupom Jenčík v rozhovore pre sportnet.sk. Michalovský kustód nedal o sebe vedieť prvýkrát v negatívnom svetle. Vlani v apríli sa dostal do vášnivej slovnej výmeny s trenčianskym útočníkom Marekom Valachom.

Prečítajte si aj

VIDEO Obávaný bitkár z AHL aj KHL znova začal hrať vo veku 41 rokov

"Je pravda, že každý zápas prežívam naplno. Emócie k hokeju patria, ale tento incident a hlavne tresty, ktoré som teraz dostal, mi otvorili oči. Chvíľková emócia môže človeku zmeniť imidž a to mi za to nestojí," uvedomil si prehnanosť emócií Marek Jenčík.

Pozrite si aj

VIDEO Originálna emócia: Fanúšik Spišskej Novej Vsi skoro dostal infarkt pri góle
Zdieľajte:
Zdroj informácií: sportnet.sk

Diskusia

Podobné články