Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Fraška v Michalovciach: Po zápase sa bili hráči, realizačné tímy i usporiadatelia

MICHALOVCE - Po včerajšom zápase medzi domácimi Michalovcami a Spišskou Novou Vsou (3:2) bolo naozaj horúco.
Zdroj: 41562
Zdieľajte:

Medzi striedačkami sa do seba pustili nielen hráči, ale aj členovia realizačných tímov a usporiadatelia. Incident mal vyvrcholenie pred štadiónom, kde sa strhla ďalšia bitka. Na miesto musela byť privolaná polícia.

Prečítajte si aj

Dallas bez Sekeru čelil kanonáde Floridy, Minnesota porazila Anaheim, Colorado sa vytrápilo s Arizonou

K samotnému incidentu sa vyjadrili aj obaja tréneri. ,,Zápas bol znehodnotený. Na konci sa udiali veci, ktoré by sa na štadióne na Slovensku, kde hráme najvyššiu kategóriu, nemali stávať. Hovorím o urážaní, napádaní či osočovaní hráčov ľadármi a usporiadateľmi. Myslím si, že týmto tlačíme celý slovenský hokej dole. Toto som ešte nezažil, môžeme len ťažko budovať niečo, keď sa nerešpektujeme navzájom," uviedol tréner hostí Miroslav Mosnár.

Prečítajte si aj

HK Poprad získal zaujímavého útočníka: V novom mužstve si zahrá po boku svojho brata

Na jeho slová nadviazal aj domáci kormidelník Tomek Valtonen: ,,Čo som porozumel, tak s trénerom Spišskej Novej Vsi súhlasím. Nemalo by sa to tu stávať. Hra bola veľmi dobrá a pre slovenský hokej nie je dobré to, čo sa práve stalo. Nie som si istý, čo presne sa stalo. Počul som len nepotvrdené správy a z nášho pohľadu sa chcem ospravedlniť. Ak je pravda čo som počul, tak to by sa v profesionálnom hokeji nemalo stávať. Hlavne nie na najvyššej úrovni a v tak dobre ligu, akou je slovenská. Nie je to džungľa, musíme rešpektovať hru, hráčov a podobne."

Prečítajte si aj

VIDEO Horor v Liptovskom Mikuláši: Brankár domácich opustil ľad na nosidlách!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: twitter.com, facebook.com

Diskusia

Podobné články