Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Slovan vo štvrtok vyzvú školáci v exhibícii

Hokejisti Slovana Bratislava už tento štvrtok 13. novembra absolvujú exhibičný minizápas so školákmi na verejnom klzisku na bratislavskom Hviezdoslavovom námestí.
Zdroj: tasr
Zdieľajte:

"Keď 12. februára vytrvalý dážď napokon znemožnil plánovanú mini exhibíciu Slovana na verejnom klzisku na Hviezdoslavovom námestí, Slovan sľúbil, že sa do centra Bratislavy ešte v tomto roku vráti. Sme veľmi radi, že tento sľub dokážeme splniť takmer presne po deviatich mesiacoch. HC Slovan Bratislava sa totiž dohodol s predstaviteľmi samosprávy mestskej časti Bratislava - Staré Mesto a vo štvrtok 13. novembra 2014 podvečer - deň po najbližšom domácom zápase proti Medveščaku Záhreb - sa predstaví v rámci tohtoročného otvorenia vianočného klziska na Hviezdoslavovom námestí," uvádza sa v oficiálnom stanovisku "belasých".

Na otvorenej ľadovej ploche pripravujú organizátori pre všetkých fanúšikov od 17.00 h exhibičný minizápas, v ktorom hráčov KHL vyzve výber staromestských základných škôl. Za Slovan im bude čeliť približne desiatka hráčov A-mužstva, ktorú pred podujatím nominuje trénerský triumvirát "belasých". Po skončení exhibičného zápasu budú pre fanúšikov pripravené na ľade súťaže zručnosti, samostatné nájazdy a súťaže o upomienkové predmety klubu, ako aj o voľné vstupenky na najbližšie zápasy Slovana v KHL. "Na ľadovej ploche nebude pochopiteľne chýbať maskot Harvy a pôvabné Angels Cheerleaders. Organizátori sľubujú pripraviť priestor aj pre improvizovanú autogramiádu a fototermín fanúšikov s hráčmi. Celý program v centre mesta by sa mal skončiť približne o 18.00 h.," stojí v informácii na www.hcslovan.sk.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články