Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

NHL: Tatar ani Fehérváry sa na ľade neobjavili, Calgary stopercentné bez Ružičku

NEW YORK - Hokejisti New Jersey v zostave so slovenským útočníkom Mariánom Studeničom zvíťazili v stretnutí zámorskej NHL na ľade Washingtonu 4:3 po predĺžení. V zápase sa z trojice slovenských korčuliarov napokon predstavil iba jeden, Studeničov spoluhráč Tomáš Tatar a obranca domácich Capitals Martin Fehérváry nehrali, pretože sú v karanténe.
Zdroj: 40914
Zdieľajte:

Devils vyhrali tretí zápas za sebou, rozhodol o tom v predĺžení švajčiarsky útočník Nico Hischier. Studenič nebodoval, odohral 13:29 min a na bránku lídra Východnej konferencie vyslal jednu strelu. New Yorku Rangers zvíťazil doma nad Tampou Bay Lightning 4:0. Na triumfe sa podieľal hetrikom švédsky útočník Mika Zibanejad, tri asistencie zaznamenal Chris Kreider.

Prečítajte si aj

Dres švédskeho mužstva vyzliekol vlaňajší legionár Trenčína

Slovenský obranca hostí Erik Černák strávil na ľade 18:34 minút a do štatistík si pripísal jednu strelu na bránku a päť hitov. Do zostavy Tampy sa vrátil po takmer mesačnej pauze zavinenej zranením. Boston dosiahol druhé víťazstvo po sebe, keď triumfoval na ľade Detroitu 5:1 a preskočil ho v tabuľke Východnej konferencie. Pittsburgh zdolal v prestrelke San Jose 8:5, Bryan Rust sa podieľal na triumfe tromi gólmi a dvoma asistenciami, hetrik dosiahol aj jeho spoluhráč Evan Rodrigues. Penguins natiahli víťaznú sériu na osem zápasov.

Prečítajte si aj

HK Poprad zasiahli dve úmrtia bývalých hokejistov

New York Rangers - Tampa Bay 4:0

Pittsburgh - San Jose 8:5

Detroit - Boston 1:5

Colorado - Anaheim 4:2

Washington - New Jersey 3:4pp

Vegas - Winnipeg 4:5pp

Chicago - Calgary 1:5

Prečítajte si aj

VIDEO Všímavosť fanúšičky nováčika zachránila život kolegu Jaroslava Haláka
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články