Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Slovan oficiálne predstavil nového útočníka, Krajči: Doplnili sme dôležitý kamienok do mozaiky

BRATISLAVA - Extraligový klub HC Slovan Bratislava získal do konca sezóny útočníka Martina Belluša, ktorý pred pár dňami po vzájomnej dohode rozviazal kontrakt s HC Košice. "Belasí" o tom informujú na oficiálnej stránke.
Zdroj: 41471
Zdieľajte:

Príchod Belluša do bratislavského Slovana bol avizovaný minulý týždeň, kam mal zamieriť ako jedna z posíl pred prestížnym Spengler Cupom v Davose. Tam nakoniec výprava aktuálneho extraligového lídra neodcestovala, pretože turnaj zrušili. "S Martinom sme boli v kontakte už krátko pred plánovaným odchodom na Spengler Cup. Detailne sme si spoločne prešli naše vzájomné očakávania a predstavy, ako aj jeho rolu v mužstve. Martin je fyzicky výborne disponovaný útočník, typický power forward, ktorý vie byť nepríjemný pre každú obranu súpera.

Prečítajte si aj

VIDEO Maximálne vytočený tréner Bokroš: Dovolíme si nechať zraniť brankára a ešte aj inkasujeme...

Získavame v ňom navyše mimoriadne skúseného hráča pre play off, veď má odohraných takmer 40 zápasov vo vyraďovacej časti extraligy, a to ho radí v tomto smere medzi našich najskúsenejších hráčov. Verím, že sme jeho podpisom doplnili ďalší dôležitý kamienok do našej mozaiky majstrovských ambícií," uviedol na oficiálnej stránke klubu generálny manažér Maroš Krajči. 30-ročný Belluš je rodákom zo Spišskej Novej Vsi a posledné tri sezóny bol súčasťou košického klubu. V prebiehajúcej sezóne si v 13 zápasoch pripísal na konto 4 body za 1 gól a 3 asistencie.

Prečítajte si aj

Veľký talent skončil v kádri Spišiakov: Rozhodol sa nezabojovať o miesto v zostave
Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články