Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Mladí Slováci si na ďalšiu bronzovú medailu musia počkať: Prečítajte si premiérový Power ranking pred MS U20

RED DEER - Už dnes v Kanade odštartujú juniorské MS mladých hokejistov do 20 rokov, kde opäť nechýbajú ani hokejisti Slovenska.
Zdroj: 41452
Zdieľajte:

IIHF pred štartom šampionátu dvadsiatok na oficiálnom webe prinieslo špeciálnu limitovanú edíciu populárneho rebríčka Power Ranking, ktorá sa vôbec premiérovo zamerala na mladých hokejistov do 20 rokov.

Na prvej priečke sú obhajcovia majstrovskej trofeje z USA vedený trénerom Nateom Leamanom, ktorí v Kanade túžia po ďalšom zlate. Druhé miesto patrí domácim hokejistom a tretiu priečku obsadili obhajcovia bronzu z Fínska.

Prečítajte si aj

VIDEO Mladíci napriek sile súpera chcú víťazný vstup do MS: Verím, že slovenských fanúšikov nesklameme

Ďalší bronz v roku 2031

Našim mladíkom, ktorým sa v tomto roku dávajú veľké šance na úspech, pretože viacerí hokejisti ašpirujú v drafte na elitné miesta, prisúdilo IIFH v rankingu ôsme miesto pred dvojicou outsiderov zo Švajčiarska a Rakúska. "Experti predpovedajú v roku 2031 ďalšiu bronzovú medailu," uviedla IIFH stručný popis k Slovensku.

Prečítajte si popisky ku všetkým účastníkom MS v rebríčku, ktorého cieľom je vtipne a špeciálne popísať kvalitu a šance na úspech jednotlivých tímov.

Mladí Slováci už dnes v noci (od 3:30) nastúpia na prvý zápas skupiny proti obhajcom zlata z USA, s ktorými vlani prehrali na MS 2:5.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, IIHF

Diskusia

Podobné články