Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Súper oslavoval, komentátor hlásil gól: Mladý slovenský brankár v SHL ohúril nevídanou bravúrou

LEVICE - Komentátor ohlasoval gól a súperi sa už radovali. 21-ročný slovenský brankár HK 95 Panthers Považská Bystrica Tomáš Hrušík predviedol v SHL na ľade HK Levice zákrok, aký sa len tak nevidí.
Zdroj: 41448
Zdieľajte:

Nerozhodný stav 1:1 v úvode druhej tretiny sa rozhodli zmeniť domáci hokejisti, keď útok Levíc potiahol agilný René Svitana, ktorý pre spoluhráča Lukáša Olejníka pripravil skvelou prihrávkou ideálnu pozíciu, keď domáci zakončovali do odkrytej bránky Považskej Bystrice.

Zobral im čistý gól

Komentátor ohlásil gól a hokejisti Levíc ho aj začali oslavovať, ale ako ukázali spomalené zábery, proti bol brankár Hrušík, ktorý sa zaskvel nevídanou bravúrou po neuveriteľne rýchlom presune.

Prečítajte si aj

VIDEO+FOTO Šokovaní hráči neverili vlastným očiam: Bizarný moment zo zápasu obletel hokejový svet

Zákrok roka?

Aj keď všetci už boli presvedčení o góle, skóre sa napokon nemenilo a parádny zákrok z SHL rozhodne bude ašpirovať na najkrajší brankársky zákrok u nás v tomto kalendárnom roku. Na hosťujúceho gólmanského hrdinu sa okamžite zosypali gratulácie od nadšených spoluhráčov.

Olejník, ktorý sa v úvode druhej časti hry radoval predčasne, sa napokon aj tak stal hrdinom stretnutia. V predĺžení gólom na 3:2 opäť po asistencii Reného Svitanu rozhodol o víťazstve domácich.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články