Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Nie len Nemec, Slafkovský a Mešár: VIDEO 17-ročný slovenský talent žiaril v zámorí, jeho šance v drafte rastú

BRATISLAVA - Šimon Nemec, Juraj Slafkovský a Filip Mešár, to je trojica mladíkov Slovenska, ktorej sa pred draftom NHL 2022 dávajú najväčšie šance na úspech. Kartami ale môže výrazne zamiešať aj ďalší 17-ročný slovenský talent.
Zdroj: 39868
Zdieľajte:

Kým spomínané trio je podľa expertov favoritom na prvé kolo draftu, 17-ročný mladík Servác Petrovský by mohol byť draftovaný dokonca už v druhom či treťom kole, ale vďaka aktuálnej forme môže kartami zamiešať aj výraznejšie.

V nočnom zápase zámorskej OHL preukázal ofenzívny talent Slovenska svoje kvality, keď k obratu a divokej výhre Owen Sound Attack nad Flint Firebirds 8:4 prispel dvomi gólovými zásahmi.

Prečítajte si aj

VIDEO Martin Fehérváry vystrašil slovenských fanúšikov: Tvrdý atak súpera ho poslal rovno do šatne

Slovenský talent tak svoje kanadské bodovanie vylepšil na osem gólov a 12 asistencií a s 20 kanadskými bodmi je po 26-bodovom Kanaďanovi Goureovi spolu s Američanom Perrottom druhým najproduktívnejším hráčom svojho tímu.

Prečítajte si aj

Erik Černák po obetavom zákroku stále chodí o barlách, Tampe tak skoro nepomôže

Jeho šance rastú

Pôvodný odhad Petrovského podľa oddelenia skautingu NHL bol ohodnotený ako C, čo znamená štvrté až šieste kolo draftu, ale novembrová aktualizácia už mladého Slováka posunula na hodnotenie B a teda druhé či tretie kolo draftu.

Ukázať sa môže na juniorských MS

Uvidíme ako skautov Petrovský očarí na blížiacom sa juniorskom šampionáte v Kanade, kde veľký talent slovenského hokeja samozrejme nebude chýbať.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články