Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Tomáš Jurčo spoznal trest za diskutabilný zákrok na rozhodcu v KHL

MOSKVA - Slovenský hokejista Tomáš Jurčo spoznal trest za zákrok na rozhodcu v pondelkovom zápase KHL.
Zdroj: 41316
Zdieľajte:

Slovenský hráč Barysu Nur-Sultan v stretnutí proti Kazani (2:1) po vhadzovaní vrazil do arbitra a dostal trest 10 minút a do konca zápasu. Športová a disciplinárna komisia KHL následne inkriminovanú situáciu preverila a na základe predložených materiálov ponechala trest pre Jurča nezmenený v platnosti.

Pozrite si aj

VIDEO Šokovaný Tomáš Jurčo: Po nezmyselnom a absurdnom rozhodnutí opustil ľad predčasne

Jurčovi, ktorý sa na striedačke poriadne divil po rozhodnutí rozhodcov, ktoré ho poslalo predčasne do kabín, následne za poriadne diskutabilný zákrok na arbitra udelili jednozápasový dištanc a finančnú pokutu 100 tisíc rubľov (asi 1195 eur). "V súlade s odsekom 1.29 článku 28 Disciplinárneho poriadku KHL hokejistovi, ktorý úmyselne v akejkoľvek forme použije fyzickú silu proti rozhodcovi, bude uložený 20-minútový trest a tiež peňažná pokuta vo výške 100 000 až 500 000 rubľov a tiež prípadná diskvalifikácia od jedného do desiatich zápasov," uvádza sa v stanovách KHL.

28-ročný Slovák v tejto sezóne vo ôsmich stretnutiach nazbieral v drese kazašského tímu dohromady päť bodov za dva góly a tri asistencie.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články