Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Banská Bystrica rieši otázku defenzívy: Pod Urpín prichádza skúsený ruský obranca so skúsenosťami z KHL

BANSKÁ BYSTRICA - Hokejový klub HC ’05 Banská Bystrica skompletizoval príchod ruského obrancu Dmitriho Kostromitina. Tridsaťjedenročný bek prišiel pod Urpín na mesačnú skúšku.
Zdroj: 41263
Zdieľajte:

Kostromitin odštartoval sezónu v bieloruskom Grodne, za ktoré odohral 10 zápasov a zaznamenal päť asistencií. Predtým hrával aj v Poľsku či Dánsku a má skúsenosti z KHL. V nej odohral 162 duelov, strelil päť gólov a pridal 16 asistencií. Pôsobil vo Vladivostoku, Čeľabinsku, Podoľsku a Togliatti.

Prečítajte si aj

Prvoligový klub angažoval útočníka Lukáša Škvareka

Vedenie klubu reagovalo jeho angažovaním na nepriaznivú situáciu v obranných radoch, kde pri absenciách Martina Bdžocha, Adama Žiaka a Marca-Oliviera Creviera-Morina a po odchode Jána Brejčáka museli vypomáhať obrancovia z 1. SHL. "Dmitrij k nám prichádza na mesačnú skúšku, avšak s možnosťou predĺženia až do konca aktuálnej sezóny. Keďže máme veľa zranených v obranných radoch a výpomoc hráčov z prvej ligy je len krátkodobá záležitosť, rozhodli sme sa preskúmať vhodné možnosti na hráčskom trhu. S Dmitrim sme sa rýchlo dohodli na podmienkach, očakávame, že by za nás mohol nastúpiť už v piatkovom stretnutí na ľade Spišskej Novej Vsi," uviedol pre oficiálnu stránku športový manažér klubu Július Koval.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články