Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Spišská Nová Ves vyriešila svojho hokejistu na ďalšie dva roky: Klub aj tréneri vidia, ako pracujem

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Slovenský hokejový obranca Dávid Romaňák podpísal s extraligovým klubom HK Spišská Nová Ves novú zmluvu do konca ročníka 2022/23. Klub o tom informuje na oficiálnej stránke.
Zdroj: 41257
Zdieľajte:

22-ročný odchovanec popradského hokeja je v krátkom slede tretím Spišiakom, ktorý sa dopredu dohodol na predĺžení spolupráce. Pred Romaňákom svoju vernosť Rysom preukázali dvaja odchovanci Filip Surák a Matej Giľák. "Rozhodovanie nebolo dlhé, pretože v Spišskej Novej Vsi mám ideálne podmienky na môj osobný rozvoj a progres. Mám tu šancu zlepšovať sa a posunúť sa v kariére smerom vpred. S podmienkami v klube som maximálne spokojný, takže sa nemôžem na nič sťažovať.

Prečítajte si aj

Minnesota Wild vyradí dres druhého lídra klubu po Mariánovi Gáboríkovi

Myslím si, že zmluvu mi ponúkli aj preto, lebo vedenie aj tréneri vidia, ako tvrdo na sebe pracujem a je u mňa pozorovateľný herný progres. Teraz budem robiť všetko pre to, aby som sa zlepšoval a aby som ich týmto podpisom nesklamal a odvďačil sa im za túto šancu," uviedol po podpise zmluvy Dávid Romaňák, ktorý pôsobí na Spiši od konca sezóny 2019/20. V aktuálnom ročníku nazbieral 2 body za asistencie v 17 zápasoch.

Prečítajte si aj

VIDEO Obzvlášť nebezpečný faul vo vysokej rýchlosti: NHL potrestala Marchanda

„Dávid je veľmi pracovitý hráč, ktorý vďaka svojmu prístupu k tréningu zaznamenal najväčší progres vo svojej výkonnosti. Verím, že je správnym príkladom pre našich ďalších mladých hráčov," povedal generálny manažér klubu Richard Rapáč.

Prečítajte si aj

NHL: Seattle deklasoval Buffalo, Vancouver bez Haláka zvíťazil
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hksnv.sk

Diskusia

Podobné články