Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Žiar nad Hronom získal talentovaného Nitrana, Javorčík: Poznám jeho kvality

ŽIAR NAD HRONOM - Prvoligový klub HK MŠK Žiar nad Hronom získal do svojich radov talentovaného 18-ročného útočníka Mareka Šramatyho. Indiáni o tom informujú na oficiálnej stránke.
Zdroj: 41219
Zdieľajte:

Za príchodom odchovanca Nitry, ktorý doposiaľ hral za juniorku Nitry, je tréner Norbert Javorčík. „Ako tréner som rád, že prišiel do nášho tímu. Poznám jeho kvality, nie je to pre mňa neznámy hráč, doteraz som ho poznal len ako súpera. Odohral prvý zápas, je ešte predčasné ho hodnotiť a nerád by som ho nejako preceňoval. Verím, že naša spolupráca bude dlhodobejšia," povedal pre oficiálny web klubu 47-ročný Javorčík.

Prečítajte si aj

Kanonier Haščák sa zaradil k dvojici majstrov sveta

Marek Šramaty si pripísal premiéru v uplynulom kole proti Dubnici. Podarilo sa mu hneď skórovať, ale jeho tím prehral 4:5 po nájazdoch. „Som veľmi rád za šancu, ktorú som dostal. Hrával som za juniorov v Nitre a hrávali sme proti Zvolenu, kde pôsobil Norbert Javorčík. Tam si ma všimol, a potom to už vykomunikoval s našim klubom a ocitol som sa tu. Myslím si, že je tu veľmi dobrý kolektív a verím, že môžeme túto sezónu určite niečo spraviť. Sú to pre mňa veľké skúsenosti, je to niečo medzi extraligou a juniorkou. Tu sa viem lepšie vyhrať a nabrať viac skúseností do mužského hokeja," uviedol Šramaty.

Prečítajte si aj

Tri štadióny neotvoria svoje brány
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkmskziar.sk

Diskusia

Podobné články