Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Andrej Sekera po návrate z tribúny dosiahol dvojitý míľnik

NEW YORK - Slovenský hokejový obranca Andrej Sekera prispel v noci na nedeľu v NHL jednou asistenciou k výhre Dallasu nad Philadelphiou 5:2. Stars vybojovali v trinástom zápase prvé víťazstvo v riadnom hracom čase v tejto sezóne.
Zdroj: 41095
Zdieľajte:

Pre Sekeru, ktorý sa vrátil do zostavy "hviezd" po štyroch zápasoch strávených na tribúne, to bol v deviatom tohtosezónnom štarte prvý kanadský bod. Zároveň to bola jeho jubilejná 200. asistencia a 250. bod v profiligovej kariére. Proti Flyers odohral 13:35 min., vyslal jednu strelu na bránku a nazbieral dve plusky. Dallas predtým vyhral trikrát po predĺžení a raz po nájazdoch. Stars strelili prvýkrát v tejto sezóne päť gólov v jednom zápase, rozdelili si ich Luke Glendening, Roope Hintz, Tyler Seguin, Joe Pavelski a Radek Faksa.

Prečítajte si aj

Marcel Haščák sa údajne vráti do Tipos extraligy: V tomto klube nikdy nepôsobil

"Je to len jeden zápas. Vieme, že všetko sa nám zrazu nevráti za týždeň, ale musíme sa deň po dni posúvať vpred," povedal pre nhl.com Pavelski, ktorý v tretej časti zvýšil v presilovke na 4:1. Sekera asistoval v závere druhej tretiny pri góle Seguina na 3:1. Na métu 250 bodov sa dostal vo svojom 819. zápase v kariére. V NHL začínal v Buffale, potom hral za Carolinu, Los Angeles, Edmonton a od sezóny 2019/2020 je hráčom Dallasu.

Prečítajte si aj

AHL: Nechcení Slováci v NHL opäť strieľali góly, famózny duel absolvoval Adam Húska
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články