Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Capitals postavil hráčov pred hotovú vec, 90% kádra už čelí ponukám

BRATISLAVA - Slovenský klub iClinic Bratislava Capitals sa rozhodol nepokračovať v aktuálnej sezóne 2021/22 v nadnárodnej IHL vzhľadom na tragické udalosti. Ligu však nateraz neopúšťa.
Zdroj: 35962
Zdieľajte:

"Stali sa dve veci, ktoré boli pre celý klub šokujúce," vyznal sa v dialógu pre sport24.sk kapitán tímu Dávid Buc a pokračoval: "Ďalšia podobná vec do tretice by už bol horor. Kvôli tomu sa klub rozhodol, ako sa rozhodol, aby každý načerpal nové sily v iných kluboch. Zabudnúť na tieto udalosti sa nedá, ale každý skúsi aspoň prísť na iné myšlienky. Z tohto pohľadu je prerušenie zrejme dobrá voľba." Bratislavčania bezprostredne po dvojnásobnej tragédii uviedli, že o pokračovaní klubu sa rozhodne v najbližšom období.

Prečítajte si aj

Vladimír Országh prišiel o prácu, Litvínov už vymenoval nového šéfa lavičky

Podľa slov 34-ročného skúseného hokejistu s reprezentačnými skúsenosťami malo všetko rýchly spád. "Postavili nás pred hotovú vec. Vedenie rozhodlo, že takto to bude najlepšie. Dalo nám však možnosť zostať v klube a trénovať s tým, že takému hráčovi by plat naďalej pokračoval. Myslím, že sa vedenie zachovalo veľmi korektne," doplnil Buc. "Potešujúcou" správou v tomto smere pre ďalšie kluby je skutočnosť, že si budú môcť vyberať vytypovaných jednotlivcov.

Prečítajte si aj

Hráčska výmena na trase Slovan Bratislava - Poprad

"Ako sme sa bavili s chalanmi z tímu medzi sebou, deväťdesiat percent mužstva už má viacero ponúk. Teraz je reprezentačná pauza, všetky tímy sa potrebujú posilniť. Ja sám mám niekoľko ponúk, ešte uvidím, pre ktorú z nich sa rozhodnem," uzavrel pre sport24.sk Dávid Buc.

Prečítajte si aj

Znojmo angažovalo bývalého trénera Slovenska
Zdieľajte:
Zdroj informácií: sport24.sk

Diskusia

Podobné články