Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

HK Nitra vyzýva ľudí na očkovanie, nechce spadnúť do čiernej farby

NITRA - HK Nitra prostredníctvom svojho facebookového profilu vyzýva ľudí, aby sa dali zaočkovať. Vedenie klubu nechce, aby sa Nitra prepadla do okresu označeného čiernou farbou, čo má za následok množstvo nevýhod.
Zdroj: 40722
Zdieľajte:

"HK Nitra sa pripája k výzve mesta Nitra a apeluje na širokú verejnosť, aby váhajúci ľudia najmä nad 50 rokov zvážili možnosť dať sa zaočkovať a zvýšili tým šancu nespadnúť nášmu okresu do čiernej farby Covid automatu.

V čiernej farbe sa zatvárajú športoviská, sú zastavené akékoľvek športové podujatia pre mládež a v neposlednom rade je zatiaľ veľmi obmedzený vstup pre divákov na športové podujatia (max.100 zaočkovaných divákov).

Plne rešpektujeme každého osobnú voľbu, nechceme vyvolať nenávistnú anonymnú diskusiu na internete.

Prečítajte si aj

Hviezdny český útočník chce na ZOH 2022, jeho šance sú však malé: Nie je zaočkovaný

Chceme však podporiť mesto Nitra v jeho úsilí, aby občania okresu Nitra mohli naďalej navštevovať reštaurácie, obchody, kiná, športové podujatia. Aby obchodníci nemuseli zatvárať svoje prevádzky a aby naše deti nesedeli doma ako minulý rok za počítačmi, ale mohli sa venovať svojím krúžkom a športovým aktivitám.

Ak sa zvýši zaočkovanosť v našom okrese najmä (ale nielen) medzi občanmi nad 50 rokov, do čiernej farby sa náš okres nedostane," píše HK Nitra na svojom Facebooku.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: HK Nitra

Diskusia

Podobné články