Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Vo veku 24 rokov zomrel útočník Boris Sádecký

BRATISLAVA - Slovenský hokejista Boris Sádecký zomrel vo veku 24 rokov. V stredu o tom v oficiálnom vyhlásení informoval jeho klub iClinic Bratislava Capitals.
Zdroj: 40989
Zdieľajte:

Sádecký skolaboval v piatkovom zápase nadnárodnej súťaže IHL na ľade rakúskeho Dornbirnu a bol vo vážnom stave. "S hlbokým zármutkom v srdciach a ľútosťou oznamujeme úmrtie nášho hráča Borisa Sádeckého. Rodine a priateľom vyjadrujeme hlbokú úprimnú sústrasť.

Prečítajte si aj

Tomáš Jurčo skončil v NHL a presúva sa do Kazachstanu

Bližšie informácie v tejto chvíli po konzultácii s Borisovou rodinou nebudeme zverejňovať. Prosíme všetkých o rešpektovanie súkromia rodiny Sádeckých," uviedol riaditeľ klubu Dušan Pašek na facebookovej stránke iClinic Bratislava Capitals.

Prečítajte si aj

Juraj Majdan je už bez klubu: Hľadáme typologicky iného hráča, hlásia Česi

Sádecký ešte v utorok 26. októbra dosiahol hetrik v domácom dueli IHL s Klagenfurtom. V piatok v závere prvej tretiny za stavu 1:0 pre Donrbirn skolaboval a okamžite mu museli poskytnúť zdravotnú pomoc. Vo vážnom stave ho transportovali do nemocnice. Hokejovo vyrastal v HK Dukla Trenčín, hral aj za HC Slovan Bratislava v nadnárodnej KHL. Slovensko reprezentoval v juniorských kategóriách a na konto si pripísal aj jeden štart v A-tíme.

Prečítajte si aj

Vydrží brankár Tomek v Brne? Kometa sa už dohodla s bývalým gólmanom Košíc
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články