Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

NHL: New Jersey aj so Slovákmi v zostave pokazil premiéru veľkej hviezde, Chára odchádzal z ľadu ako porazený

NEW YORK - Hokejisti New Jersey zvíťazili v zápase NHL na ľade Pittsburghu 4:2 a pokazili tak tohtosezónny debut kapitánovi Penguins Sidneymu Crosbymu. Ten sa do hry vrátil po operácii zápästia, po ktorej vynechal prvých sedem zápasov v ročníku. V drese víťazov nastúpili slovenskí útočníci Tomáš Tatar a Marián Studenič, do štatistík kanadského bodovania sa nezapísali.
Zdroj: 40694
Zdieľajte:

O triumfe Devils rozhodol víťazným gólom z trestného strieľania Jesper Bratt. Práve trojnásobný víťaz Stanleyho pohára Crosby mal podiel na góle hostí, keď fauloval Bratta a Švéd z penalty dostal hostí do vedenia 3:2. Do prázdnej brány potom spečatil výsledok Andreas Johnsson. Studenič odohral vyše 12 minút a zapísal si jeden mínusový bod, Tatar strávil na ľade vyše 13 minút a zaznamenal dve trestné minúty.

Prečítajte si aj

Dušan Pašek informoval o zdravotnom stave útočníka Borisa Sádeckého

Vancouver prehral doma s Edmontonom 1:2, v bránke Canucks dostal pred Jaroslavom Halákom prednosť Thatcher Demko. Florida prehrala prvýkrát v sezóne, na ľade Bostonu podľahla 2:3 po nájazdoch a ukončila tak sériu ôsmich víťazných zápasov od začiatku sezóny. Dve víťazstvá ju delili od vyrovnania ligového rekordu, ktorý stanovilo Toronto v sezóne 1993/1994 a vyrovnalo Buffalo v sezóne 2006/2007.

Prečítajte si aj

Kometa Brno vymenil slovenského hokejistu do Olomouca

Hokejisti New Yorku Islanders prehrali na ľade Nashvillu 2:3 po samostatných nájazdoch. Slovenský obranca Zdeno Chára odohral za hostí vyše 18 minút s mínusovým bodom, štyrmi trestnými minútami a dvoma strelami na bránku.

Pozrite si aj

VIDEO Bespalov nedochytal duel s Banskou Bystricou: Cestu za rozhodcom mu zahatal Turan

Nashville - New York Islanders 3:2sn

Los Angeles - Montreal 5:2

Pittsburgh - New Jersey 2:4

Toronto - Detroit 5:4

Boston - Florida 3:2sn

San Jose - Winnipeg 2:1pp

Colorado - Minnesota 4:1

St. Louis - Chicago 1:0

Calgary - Philadelphia 4:0

Vancouver - Edmonton 1:2

Pozrite si aj

VIDEO Nemčík zrazil päsťou na ľad nič netušiaceho Rapuzziho. Hosťujúceho obrancu na zem dostal usporiadateľ
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články