Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Pardavý o zvláštnych rozhodnutiach a množstve sporných situácií: Bližšie sa k tomu vyjadriť nemôžem

ZVOLEN - Hlasy trénerov a hráčov po zápase HKM Zvolen verzus HK Dukla Trenčín.
Zdroj: 40703
Zdieľajte:

Andrej Kmeč, asistent trénera HKM Zvolen: "Mali sme dobre rozohraný zápas po prvej tretine, no potom sa začala hra kúskovať početnými vylúčeniami, najmä v tretej tretine toho bolo priveľa. Ale sme radi, že sme duel dokázali dohrať víťazne. Objavili sa tam i veci, ktoré nám to skomplikovali, ale tri body zostali doma, za čo treba chalanom poďakovať. V závere sa viac nehralo ako hralo, nebolo to jednoduché, ťažko sa k tomu vôbec vyjadrovať."

Nikolas Gubančok, strelec víťazného gólu Zvolena: "Nečakal som, že môj gól na 4:0 bude napokon víťazný, ale dôležité je víťazstvo. Dali sme viac gólov než súper a to rozhodlo. Chýbalo nám dnes od druhej tretiny lepšie korčuľovanie, Trenčín nás prekorčuľoval, mali sme slabú aktivitu, no i napriek tomu sme to zvládli. Našťastie nám v prvej tretine napadali góly. Potom nám to už nešlo. Hlavné je však, že sme si výsledok ustrážili."

Prečítajte si aj

Vypätý a poriadne nervózny súboj Zvolena s Trenčínom napokon veľkou drámou

Ján Pardavý, trénera Trenčína: "Videli sme dobrý zápas z oboch strán. Nemyslím si, že sme si dnes zaslúžili prehrať. O výsledku žiaľ rozhodla prvá štvrtina, v ktorej sme inkasovali štyrikrát. Urobili sme tam chyby a za každú jednu sme doplatili gólom v našej sieti. Brankár za to nemohol. Po prvej tretine sme si povedali, že treba v našej hre pokračovať, nerobiť už chyby, byť viac agresívnejší pred bránkou. Rovnako agresívnejší po vhadzovaniach, aby sme boli nepríjemní v našom pásme, čo sa nám darilo. Náskok súpera však bol príliš veľký, aby sme ho stiahli, hoci pri troške šťastie sa to mohlo podariť. Záver bol príliš dlhý, boli tam zvláštne rozhodnutia, veľa sporných situácií, ale bližšie sa k tomu vyjadriť nemôžem."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články