Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Škorvánek zožal chválu, Poikonena hnevajú presilovky a produktivita najlepších

MICHALOVCE - Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce zvíťazili v 9. kole Tipos extraligy nad HC ´05 Banská Bystrica 1:0 po predĺžení. Jediný gól zápasu strelil v 35. sekunde predĺženia Janne Keränen. Čisté konto si udržal domáci brankár Stanislav Škorvánek, ktorý sa do Michaloviec vrátil na jednozápasovú výpomoc z klubu Vlci Žilina účinkujúcom v druhej najvyššej súťaži.
Zdroj: 40820
Zdieľajte:

Tomek Valtonen, tréner HK Dukla Ingema Michalovce: "Myslím si, že tento zápas bol na medzinárodnej úrovni. Najmä v prvej tretine nebolo veľa gólových príležitostí, pretože oba tímy veľmi bojovali a dodržiavali svoju taktiku. Bolo vidieť defenzívnu stratégiu, ktorá bránila prieniku súpera cez neutrálnu zónu. Som veľmi hrdý na našich hráčov, že našli spôsob ako vyhrať. Boli veľmi dobre pripravení a brankár Škorvánek bol úžasný. Veľmi nám pomohol vyhrať tento zápas. V zápase nepadlo veľa gólov, ale úroveň hry bola skvelá."

Prečítajte si aj

VIDEO Majoross vidí iba jednu časť a čaká nápravu, Oremus ďakoval trom klubom

Tuukka Poikkonen, tréner HC ´05 Banská Bystrica: "Je to ťažká prehra. Nie je ľahké prísť sem a hrať proti tímu, ktorý vás stále núti hrať naplno. Napriek bojovnosti sme získali iba jeden bod. Teraz som sklamaný, ale páči sa mi, ako sme bojovali. Každý zápas sa trápime v presilovkách a to je niečo, čo musíme zlepšiť. Ani dnes sme v nich veľa nevymysleli. Naši najlepší hráči sú málo produktívni. Pozitívna bola naša hra v oslabení, ale jeden bod je iba jeden bod. S tým nemôžeme byť spokojní."

Prečítajte si aj

Anaheim Ducks rozhodol o osude slovenského brankára Romana Durného
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články