Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Ľupták sa ospravedlňuje za výsledky Prešova: Ak sa to nezmení, tím prejde veľkou obmenou

PREŠOV - Róbert Ľupták, majiteľ HC GROTTO Prešov, sa vyjadril k neuspokojivým výsledkom svojho klubu na sociálnych sieťach. Stanovisko uverejňujeme v plnom rozsahu:
Zdroj: 40445
Zdieľajte:

"Ospravedlňujem sa všetkým fanúšikom, mestu Prešov a partnerom klubu za výsledky nášho tímu.

Aj keď sme v domácich zápasoch nehrali zle a dvakrát zvíťazili, naše celkové výsledky nie sú dôstojné a hodné reprezentácie mesta Prešov. Uvedomujem si to a beriem všetku zodpovednosť za doterajšie výsledky na seba.

Hokejové leto bolo náročné a do posledného momentu sme pripravovali zázemie pre Extraligu. Aj to sa zrejme podpísalo pod slabšiu prípravu hráčskeho kádra. Prešov určite nepatrí na dno tabuľky a urobím všetko pre to, aby som to zmenil.

Prečítajte si aj

Oficiálne: Záborský si našiel nový klub v Nemecku, Hudáček posilnil švajčiarsky tím

Ak sa naša hra a najmä výsledky v krátkom čase nezlepšia, prejde náš tím veľkou obmenou. Momentálne sa obzerám za vhodnými posilami a všetci hráči v aktuálnom kádri budú musieť tvrdo bojovať o to, aby si miesto v tíme zaslúžili.

Aj keď sme momentálne na dne extraligovej tabuľky, cítim obrovskú podporu od fanúšikov. Prešovčania, chcem sa vám zo srdca poďakovať za to, že stojíte pri našom tíme a každý zápas nás v hojnom počte povzbudzujete."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: HC Grotto Prešov

Diskusia

Podobné články