Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Dubec dal za pravdu Pardavému v otázke rozhodcov, tréner Dukly im poslal odkaz

NOVÉ ZÁMKY - Hokejisti HC Nové Zámky zdolali v nedeľnom súboji 7. kola Tipos extraligy Duklu Trenčín 4:3. Domáci síce stratili v tretej tretine dvojgólový náskok, ale v samom závere dokázali strhnúť víťazstvo na svoju stranu, v 55. minúte rozhodol o ich triumfe Matúš Holenda.
Zdroj: 40703
Zdieľajte:

Marek Dubec, asistent trénera HC Nové Zámky: "Nebol to náš najlepší zápas, určite sme už hrali lepšie stretnutia, v ktorých sme však nebodovali. Druhá a tretia tretina ukázali, že Trenčín mal lepší pohyb, bolo vidieť, že chcel ísť viac za víťazstvom, ale rozhodla jedna strela v tretej tretine. Taký je hokej. Niektoré zákroky boli odpískané až amatérsky, či už na našej strane alebo na strane Trenčína. Mal by to niekto riešiť, aby ten zápas mal nejakú profesionálnu úroveň."

Prečítajte si aj

Zdeno Chára a Zach Parise zarobia v NY Islanders rovnakú sumu

Ján Pardavý, tréner Dukly Trenčín: "Odchádzame zo zápasu bez bodov kvôli tomu, že sme odohrali naplno iba 40 minút. V prvej tretine sme robili príliš veľa chýb v našom pásme, nechali sme si streliť prvý gól, aj druhý na 2:1, v podstate stále sme iba doťahovali náskok súpera. Druhá tretina bola z našej strany výborná, tretia bola z nášho pohľadu najlepšia, ale v jednom oslabení 3 na 5 nám súper opäť odskočil na dva góly. Dokázali sme sa v tretej tretine dotiahnuť na 3:3, ale v závere sme si v oslabení nechali streliť víťazný gól. Ešte by som sa vrátil k momentu v druhej tretine, keď sme hrali oslabenie 3 proti 5. Všade v spoločnosti je to tak, že keď niekto niečo robí a dlhodobo to robí zle, tak by to nemal robiť."

Prečítajte si aj

V drese Rimavskej Soboty nastúpila kvalitná zahraničná posila
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články