Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Třinec vynuloval Slovan: Čo povedali aktéri po súboji?

TŘINEC - Hokejisti HC Slovan Bratislava sú v Lige majstrov naďalej bez bodu. Vo svojom piatom vystúpení v základnej F-skupine prehrali na ľade českého šampióna HC Oceláři Třinec 0:3 a krčia sa na chvoste tabuľky.
Zdroj: 40613
Zdieľajte:

Róbert Döme, tréner Slovana: "Nehrali sme zle, ale hnevá ma, že sme prehrali. Dve tretiny sme hrali dobre, mali šance, ale dostali sme lacný gól. A bez gólu nevyhráme. Mali sme dať gól."

Jakub Sukeľ, útočník Slovana: "Dali prvý gól, ale my sme potom mali šance, lepšie sme korčuľovali. Chceli sme tento zápas vyhrať, Liga majstrov je prestížna súťaž a je to aj rivalita."

Prečítajte si aj

CHL: Slovan vezie z Třinca prehru na nulu

Michal Sersen, obranca Slovana: "Keby sme dali my prvý gól, možno by sa ten zápas vyvíjal inak. Ale nepodarilo sa nám to, myslím, si, že boli málo dôrazní. To bol asi najväčší problém."

Marko Daňo, útočník Třinca: "Myslím si, že aj keď sme nenastúpili v plnej zostave, tak sme hrali svoju hru a mali sme šance. Zlomili sme súpera a ustrážili sme si to. Za nás hralo veľa nováčikov, pomohlo nám, že sme dali prvý gól a opadla z nás nervozita."

Prečítajte si aj

Synovec Pavla Demitru posilnil tím nováčika
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články