Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO HC Košice predstavil fanúšikom nové logo, ktoré vyjadruje hodnoty klubu

KOŠICE - Vytvorením nového loga HC Košice pri príležitosti osláv 100-ročnice hokeja v Košiciach a 60. výročia založenia klubu sa začína nová éra klubu po prekonaní ťažkých pandemických čias.
Zdroj: 40499
Zdieľajte:

Nové logo v sebe uchováva tradičné hodnoty, úspechy a akcentuje bytostné prepojenie s dlhodobým patrónom klubu, ktorého identita bola po celý čas súčasťou väčšiny historicky používaných logotypov. Historicky preslávená “kokila” (nádoba na odlievanie ocele a železa používaná v železiarňach), ktorá symbolizuje jednu z najúspešnejších ér košického hokeja podstúpila redizajn zohľadňujúci moderné grafické trendy - jednoduchosť a “flat design”. Jej pôvodný námet - zlievanie železa a ocele do zvitkov bol doplnený o hokejové prvky.

Pozrite si aj

VIDEO Ťavoda zničil Krajča, Mudrák to využil na bitku s Valachom

Spodná časť loga reprezentuje výchovu mládeže, z ktorej vzišli legendárne mená československého a slovenského hokeja, zatiaľ čo úspechy A-tímu sú uchované v jeho hornej časti. Oranžová farba symbolizuje energiu hráčov a fanúšikov, vďaka ktorej sú do oboch zložiek vlievané ideálne vyvážené vlastnosti ocele - tvrdosť, pružnosť, pevnosť, tvarovateľnosť a obnoviteľnosť. Všetky tieto aspekty sú harmonicky a symetricky zladené v tradičnej oranžovo čiernej farebnej kombinácii.

Pozrite si aj

VIDEO Iba nedávno sa vrátil na ľad po zranení: Útočník Prešova skončil na nosidlách
Zdieľajte:
Zdroj informácií: HC KE/tlačová správa

Diskusia

Podobné články