Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

HC Košice predstavil strategického partnera, Banskej Bystrici "pomohol" k titulom

KOŠICE - HC Košice na svojom facebookovom konte informoval, že iClinic sa stáva strategickým partnerom košického hokeja.
Zdroj: 40468
Zdieľajte:

"HC Košice a očná klinika iClinic - nemecká očná klinika uzavreli pred 100-ročnicovou sezónou strategické partnerstvo, ktoré by v budúcnosti malo prerásť do dlhodobej koncepčnej spolupráce," píšu "Oceliari".

Prečítajte si aj

Prvú reklamu na dresoch klubov NHL predstavil Washington Capitals

"Veľmi si vážime dôveru iClinic a ich úprimný záujem podporiť a rozvíjať košický hokej. Dohoda sa rodila dlhší čas a ja som veľmi rád, že sa nám podarilo dotiahnuť ju ešte pred začiatkom sezóny. Logo iClinic si budú môcť fanúšikovia všimnúť na našich hráčoch už v prvom zápase. V klube sa už všetci tešíme na novú sezónu a veríme, že spolupráca s tak významným partnerom prinesie športový úspech," hovorí Miloslav Klíma, výkonný riaditeľ HC Košice.

Spoločnosť iClinic figuruje aj v názve klubu Bratislava Capitals hrajúceho nadnárodnú IceHL a takisto účastníka Tipos SHL zo Skalice. V predošlých rokoch iClinic sponzoroval HC ´05 Banská Bystrica, počas tohto obdobia "Barani" vyhrali tri majstrovské tituly po sebe.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články