Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Slafkovský sa o 11 rokov staršieho Kanaďana nezľakol: Chcel sa biť, tak som mu ukázal, kde je Slovensko

TURKU - Iba 17-ročný slovenský talent Juraj Slafkovský dal v kvalitnej fínskej Liige o sebe opäť vedieť.
Zdroj: 40415
Zdieľajte:

TPS Turku na domácom ľade zdolal Lukko Rauma po jedinom úspešnom gólovom zásahu, o ktorý sa postarala druhá útočná formácia, ktorej členom je aj slovenský talent.

Slafkovský si pripísal premiérovú asistenciu pri víťaznom góle Američana Hultsa, keď puk pekne potiahol a asistenciu si okrem mladého Slováka pripísal aj kanadský krídelník Steenbergen. To ale nebolo zo strany Slafkovského v tomto dueli všetko.

Prečítajte si aj

VIDEO Juraj Slafkovský sa nestratil ani vo Fínsku: Vydarený debut 17-ročného talentu v kvalitnej Liige

Po Eronenovi druhý najvyťažovanejší hráč domáceho TPS Turku v zápase pridal v závere druhej časti hry aj pästný súboj, v ktorom sa uplatnilo jeho 192 centimetrov a viac ako 100 kilogramov. Slafkovský sa o 11 rokov staršieho kanadského súpera Matthewa Abta nezľakol a po zápase v televíznom rozhovore bitku okomentoval so slovami: "Chcel sa biť, tak som mu ukázal, kde je Slovensko," a úsmevom.

Slafkovský tak vo Fínsku dal opäť o sebe vedieť a zdá sa, že si rešpekt a uznanie vybojuje aj v tak kvalitnej lige ako je Liiga. Jeho TPS Turku je po nekompletnom piatom kole s deviatimi bodmi aktuálnym lídrom súťaže.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články