Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Edmonton a Ottawa podpísali kontrakty s mladými talentovanými útočníkmi

EDMONTON - Americký hokejista Kailer Yamamoto a klub NHL Edmonton Oilers sa pár dní pred štartom prípravného kempu dohodli na predĺžení spolupráce.
Zdroj: 40414
Zdieľajte:

Dvadsaťdvaročný útočník podpísal ako obmedzený voľný hráč nový ročný kontrakt na 1,175 milióna dolárov. Yamamoto, ktorého "olejári" draftovali pred štyrmi rokmi v 1. kole z 22. miesta, má za sebou tretiu sezónu v zámorskej profilige a prvú kompletnú. V 52 zápasoch základnej časti nazbieral 21 bodov za osem gólov a 13 asistencií, pričom s 40 zblokovanými strelami bol najlepší spomedzi útočníkov Edmontonu. V štyroch dueloch play off pridal jednu asistenciu. Informáciu priniesol portál TSN.ca.

Prečítajte si aj

Jágr strelil dva góly slovenskému brankárovi a zariadil výhru Kladna

Americký hokejový útočník Logan Brown bude v NHL naďalej obliekať dres Ottawy. So Senators sa ako obmedzený voľný hráč dohodol na novom ročnom dvojcestnom kontrakte, ktorý mu na profiligovej úrovni garantuje plat 750.000 dolárov. Dvadsaťtriročný center bol veľkou nádejou "senátorov", ktorí ho v roku 2016 draftovali v 1. kole z 11. miesta. Brown však dosiaľ v NHL naplno neprerazil, počas štyroch sezón odohral za kanadský klub iba 30 stretnutí s bilanciou jeden gól a osem asistencií. V minulom ročníku dostal v drese Ottawy šancu len v jednom zápase, väčšinu sezóny strávil na farme v Belleville (AHL). Informáciu priniesol web TSN.ca.

Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články