Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Slovenskí mladíci sa podieľali na triumfoch svojich mužstiev v NHL

NEW YORK - Dvaja slovenskí hokejisti Maxim Čajkovič a Martin Pospíšil sa v noci na nedeľu strelecky presadili v prípravných zápasoch v rámci nováčikovských kempov klubov NHL.
Zdroj: 33262
Zdieľajte:

Čajkovič prispel gólom a asistenciou k víťazstvu domácej Tampy Bay Lightning nad Nashvillom Predators 5:2 na turnaji nádejí Prospect Showcase. Dvadsaťročný krídelník uzavrel necelých sedem minút pred koncom skóre duelu.

Prečítajte si aj

Jakub Kovář vyzliekol dres Jekaterinburgu. Na ceste slovenský náhradník?

Pospíšil sa podieľal jedným gólom na výhre Calgary Flames v prípravnom stretnutí s Edmontonom Oilers (4:3). Na konci prvej tretiny poslal svoj tím v presilovke do vedenia 3:1, keď zblízka dorazil do bránky strelu Dmitrija Zavgorodného.

Prečítajte si aj

Zdeno Chára skončil vo Washingtone Capitals a mieri do staronového klubu

Dvadsaťjedenročný útočník odohral prvý zápas po takmer pol roku. Minulú sezónu mu predčasne ukončili zdravotné problémy, keď k dlhšie plánovanej operácii ramena nečakane pribudlo aj marcové zranenie kolena. Po zraneniach sa dlhšie zotavoval, pred zápasom s Oilers trénoval naplno iba štyri týždne.

Prečítajte si aj

5-násobný majster Slovenska posilou druholigového Trebišova

"Bol som taký nadšený, že môžem konečne hrať. S radosťou som vykorčuľoval na ľad a užíval si na ňom každú jednu chvíľu. Ak mám byť úprimný, prvý tréning po dlhšom čase bol pre mňa riadne ťažký, no potom som sa do toho dostal a momentálne sa už cítim skvele," povedal Pospíšil pre Calgary Sun. Obaja rivali z provincie Alberta sa stretnú v príprave aj v noci na utorok.

Prečítajte si aj

Francúz Ville si po neúspešnom try-oute na Spiši našiel nové pôsobisko
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články