Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

NHL: V marci sa uskutoční Winter Classic: Prvýkrát s americkým mužstvom a rovnakými podmienkami pre oboch

BUFFALO - Zámorské hokejové kluby NHL Buffalo Sabres a Toronto Maple Leafs sa v rámci cezhraničnej rivality stretnú pod holým nebom. Zápas zo série Heritage Classic sa uskutoční 13. marca na štadióne Tim Hortons Field v kanadskom Ontáriu, domovskom stánku tímu amerických futbalistov Hamilton Tigers Cats. Ako domáci tím bude vedené Buffalo.
Zdroj: 33387
Zdieľajte:

Sabres budú prvým americkým tímom, ktorý sa predstaví v šiestom ročníku Heritage Classic. Zvyčajne v týchto zápasoch pod holým nebom nastupujú kanadské tímy a hrá sa vždy v krajine javorového listu. Dejisko vybrala NHL tak, aby to rivali z Atlantickej divízie Toronto aj Buffalo mali na polcestu.

Prečítajte si aj

Legionár po angažmánoch v Dubnici, Skalici a Nových Zámkoch zmenil klub v Erste Lige

Vedenie NHL už predtým oznámilo dva vonkajšie zápasy v novom ročníku profiligy. St. Louis Blues sa v rámci série Winter Classic stretne s Minnesotou Wild na Nový rok a obhajca Stanley Cupu Tampa Bay Lightning so slovenským obrancom Erikom Černákom nastúpi proti Nashvillu Predators 26. februára.

Prečítajte si aj

V Martine sa rozlúčili s testovaným hráčom

Buffalo hostilo prvý Winter Classic v roku 2008, celkovo to bude pre "šable" tretí "outdorový" duel. Maple Leafs doteraz odohrali pod holým nebom tri zápasy. Na štadióne Tim Hortons Field, ktorý otvorili v roku 2014, je na zápasy CFL kapacita 24.000 divákov, ale dokážu ju rozšíriť na 40 tisíc.

Prečítajte si aj

FOTO Extraligový ľad HC Grotto Prešov je pripravený po 22 rokoch
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články