Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Dve stálice Považskej Bystrice pokračujú v klube

POVAŽSKÁ BYSTRICA - Bratská dvojica Juraj a Lukáš Ďurkechovci pokračujú v prvoligovej Považskej Bystrici. Klub o tom informoval na sociálnej sieti.
Zdroj: 37403
Zdieľajte:

Pre 34-ročného Juraja Ďurkecha to bude štvrtá sezóna po sebe v jeho materskom klube (jednu vynechal kvôli zraneniu). Bol základným pilierom obrany a svojou produktivitou patril medzi najproduktívnejších hráčov ligy. Za posledné dve sezóny odohral za Považskú Bystricu 85 zápasov, v ktorých dokázal streliť 17 gólov a pridať 55 asistencií. V minulosti obliekal dresy Trenčína, Nitry, Žiliny, Banskej Bystrice, Dunarea Galati a Progym Gheorgheni. V extralige odohral 324 stretnutí.

Pozrite si aj

VIDEO Zostrih agresivity Viedne v Nitre: Tréner Capitals sa vyhovoril na arbitrov

Pre 23-ročného Lukáša Ďurkech to bude taktiež štvrtá sezóna v rade, v ktorej bude obliekať dres s panterom na hrudi. V minulej sezóne putoval na hosťovanie do tímu iClinic Bratislava Capitals, ktorý je účastníkom nadnárodnej IHL. Absolvoval v nej 18 zápasov. Lukáš hral v doterajšom priebehu kariéry za Považanov dokopy 93 duelov s bilanciou (13+37). V minulosti obliekal ešte dresy Dubnice, Dukly Trenčín a Köln EC U19.

Prečítajte si aj

Do Michaloviec zamieril ďalší nový útočník, Dukla ešte nekončí s posilňovaním
Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články