Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Konzolová hra NHL22 prináša novinky, na počítač znova nebude

BRATISLAVA - Konzolová hra NHL sa v posledných rokoch príliš nemení. Výrobca EA Sports však teraz sľubuje novinky. Hlavne kvôli tomu, že ide o hru pre novú generáciu herných konzol. Na počítači si ju znova nezahráte.
Zdroj: 40369
Zdieľajte:

NHL22 vyjde 15. októbra na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X a Xbox Series S. Zaujímavo vyzerá hlavne "Superstar X-Factors", čo znamená, že jednotlivé hviezdy budú mať detailnejšie zobrazené svoje typické schopnosti, čo sa môže hráčovi náramne hodiť.

Napríklad Auston Matthews, ktorý je znova na obálke, typicky "skrýva" svoje zakončenia a o to je ťažšie brániteľný pre obrancov. Túto technológiu už používal EA Sports aj v hre Madden, čo je americký futbal (NFL).

Pozrite si aj

VIDEO Jágr ukázal svoje futbalové umenie, aj keď ho tlačili kopačky

Hlavne používatelia PlayStation 5 a Xbox Series X/S pocítia vylepšenú grafiku Next-gen. Avšak, ukrátení nebudú ani tí hráči, ktorí používajú iné herné konzoly. V EA si totiž uvedomujú, že dostupnosť, aj finančná, nových konzol, nie je pre všetkých gamerov. Čaká nás lepšie nasvietenie, kvalita obrazu a aj vylepšený vzhľad hráčov.

Naďalej ostávajú herné módy Hockey Ultimate Team, World of Chel a Be A Pro. Súčasťou NHL22 bude samozrejme už aj Seattle Kraken, nový 32. klub profiligy. Avšak, vo Franchise mode nechýba možnosť pridať ďalší klub, takže si môžete založiť 33. účastníka NHL a vybrať si hráčov na Expanznom drafte. Zlepší sa aj možnosť skautovania hráčov.

Súčasťou by mali byť aj dva slovenské kluby. Keďže nadnárodná - iClinic Bratislava Capitals v IceHL a Slovan Bratislava v CHL. Prvý spomínaný celok z hlavného mesta bol súčasťou aj NHL 21. Predtým tri roky bol v hre HC ´05 Banská Bystrica ako účastník Ligy majstrov.

Komentátormi stretnutú budú znova, už tradične, James Cybulski a Ray Ferraro. Na rôznych internetových obchodoch sa cena NHL22 pohybuje od 60 do 70 eur.

ANKETA: Hrávate hru NHL od EA Sports?

  • Áno

    88%

  • Nie

    12%

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články