Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Prešov získal silného generálneho partnera a upravil názov

PREŠOV - Obnovená premiéra hokejistov Prešova v Tipos extralige sa uskutoční o necelé dva týždne. V úvodnom kole bude doma hostiť Banskú Bystricu.
Zdroj: 39792
Zdieľajte:

Prezident klubu Róbert Ľupták v priebehu letných mesiacov postupne predstavoval sponzorov, ktorí prejavili ochotu angažovať sa v hokeji a stáť pri jeho zrode. Šarišania pred pár dňami na sociálnej sieti informovali, že sa ich generálnym partnerom stala spoločnosť GROTTO, ktorá je dlhoročným výrobcom bagiet, sendvičov či croissantov. Prešovskí hokejisti budú vystupovať pod názvom HC Grotto.

Prečítajte si aj

Spišská Nová Ves nastúpi proti majstrovi s veľkou osobnosťou

"Spoločnosť Grotto je silný hráč na slovenskom trhu v segmente lahôdkových výrobkov už od roku 1997. Vyrába hotové bagety, sendviče, panini či croissanty, ktoré budú dodávať silu aj našim Koňarom v zápasoch extraligy. Grotto podporuje športové aktivity už niekoľko rokov a svoje portfólio inovuje aj v tomto duchu, preto nájdete v ich ponuke nielen klasické mäsité bagety či sendviče, ale aj bagety pre vegetariánov či vegánske sendviče Sunshine vege," píše sa v stanovisku klubu.

Prečítajte si aj

Derby Prešov - Michalovce presunuli po tretíkrát
Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články