Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Döme po prehre Slovana v Leksande: Takéto zápasy sú pre hráčov fantastické, v lige ich nebudú mať

LEKSAND - Hokejisti HC Slovan Bratislava prehrali vo svojom prvom zápase v F-skupine Ligy majstrov na ľade švédskeho klubu Leksands IF 3:5. V zápase viedli 2:0 aj 3:2, o cenný skalp však prišli v záverečnej päťminútovke, keď Leksand využil dve presilovky.
Zdroj: 38779
Zdieľajte:

Róbert Döme, tréner HC Slovan Bratislava: "Dostali sme sa do vedenia, ale súper ukázal svoju kvalitu. Domáci boli jednoducho lepší. Tieto zápasy sú pre našich hráčov fantastické. V našej lige také nebudú mať. Pre našich hráčov je to veľká škola a môžu sa učiť, ako sa hrá hokej na európskej úrovni. Leksand je jedno z top mužstiev Európy. Každú chybu vie potrestať. Takéto zápasy potrebujeme ako soľ, aby sme sa týmto mužstvám priblížili. Je to dlhá cesta, ale tieto zápasy nám pomáhajú, aby sme sa zlepšovali."

Prečítajte si aj

VIDEO Ramsay po prvej tretine prehovoril hráčom do duše, vyzdvihol formáciu vedenú Grígerom

Michal Sersen, kapitán HC Slovan Bratislava: "Hrali sme s výborným súperom, jedným z najlepších v Európe. Mrzieť nás môžu najmä oslabenia v závere zápasu. To rozhodlo zápas. Bola to pre nás veľká škola. Verím, že to bude pre nás ponaučenie do budúcnosti a pomôže nám to zlepšovať sa."

Prečítajte si aj

SR 18 vycvičila aj Poľsko a o víťaza turnaja si zahrá s Maďarmi
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články