Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

5 NHL showmanov, ktorí bavia svet

Hokej nieje len o sebaobetovaní a bezprostrednom nasadení. Je to kolektívna hra, pri ktorej nájdete mnoho priateľov a máte jedinečnú možnosť zabaviť sa. Niektorí hráči však vedia rozosmiať aj v chvílach, kedy sa tímu nedarí.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

5-Scott Hartnell

Tento "tarzan" z Columbusu je priam expertom v komunikácií s publikom. Samozrejme, väčšinou sa jedná o fanúšikov druhého tímu, ktorí ho chcú zosmiešniť. Hartnell sa však nimi nedá rozhodiť a vždy má pre nich pohotovú odpoveď.

4-Roberto Luongo

Luongo je expert v používaní sociálnej siete Twitter. Jeho výroky obleteli celý svet a často sa stali dôvodom úsmevu mnohých fanúšikov a spoluhráčov. Pri jeho očakávanom odchode z Cannucks a následnom nahradení Schneiderom vtipne a predovšetkým predčasne informoval fanúšikov o balení kufrov a o svojom odchode, ktorý ako vieme sa nakoniec (aspoň vtedy) nekonal.

3-Tomáš Tatar

Najväčším showmanom zo slovenských aktívnych hráčov v NHL je jednoznačne Tomáš Tatar. Do pamäte slovenských fanúšikov sa vryl po bujarých oslavách striebra z MS 2012 a následnom tanečnom sóle na pódiu.

2-Ilya Bryzgalov

Ruskí hráči akoby mali vo zvyku robiť z každého rozhovoru show pre fanúšikov. A ak je niekto majster v humorných interview, je to Bryzgalov. Či už sa jedná o odhalenie tajomstva vesmíru alebo objasnenie jeho zlej formy, Ilya je v tejto oblasti jednoducho najlepší.

1-Alex Ovechkin

Tento ruský sniper je v zámorí slávny kvôli dvom dôvodom: dokáže skórovať v takmer každej situácií a je to riadny showman. Alex sa objavil už vo viacerých reklamách, v ktorých sa zahral na ruského špióna, objednával jedlo pod menom svojho úhlavného nepriateľa Crosbyho alebo jednoducho demonštroval čo robí hokejista v situácií, kedy mu z automatu nevypadnú obľúbené chipsy. V rozhovoroch vie taktiež často zaperliť a baviť fanúšikov dokáže aj na ľade svojimi neobvyklými oslavami gólov.

ANKETA: Ktorý hráč vás dokáže zabaviť najviac?

  • Tomáš Tatar

    79%

  • Alex Ovechkin

    7%

  • Ilya Brygalov

    14%

  • Roberto Luongo

    0%

  • Scott Hartnell

    0%

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články