Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Útočník Majdan končí na Slovensku, jeho kariéra bude pokračovať na Morave

PRAHA - Slovenský hokejový útočník Juraj Majdan ukončil angažmán v extraligovom klube HC Nové Zámky a prestupuje do Česka.
Zdroj: 38078
Zdieľajte:

Novým pôsobiskom 29-ročného odchovanca Dubnice sa stal tím Chance ligy VHK ROBE Vsetín. V pondelok sme informovali, že sa zapojil s tímom do prípravy na ľade a o pár hodín podpísal s klubom kontrakt. "Juraj je skúsený útočník v ideálnom veku a veríme, že bude v mužstve plniť dôležitú rolu," povedal pre oficiálny web Moravanov manažér Daniel Tobola. K príchodu do Vsetína sa stručne vyjadril aj Juraj Majdan.

Prečítajte si aj

HKM Zvolen v príprave s nováčikom, prvoligistom i zahraničnými mužstvami

"Chcel by som čo najviac pomôcť ako na ľade, tak aj v kabíne. Chcem, aby sme hrali na horných poschodiach tabuľky. Potom sa uvidí. Myslím, že sa budú odo mňa čakať body a aby som bol lídrom mužstva. Som rád, že už mám vyriešenú budúcnosť a môžem sa sústrediť iba na hokej." Majdan bude vo Vsetíne spolupracovať dnes s kondičným trénerom Tomášom Frolom, s ktorým v roku 2015 oslavoval titul v Litvínove. Koučom celku je Roman Stantien, ktorý na Moravu zamieril vlani po vypovedaní zmluvy v Slovane Bratislava.

Prečítajte si aj

Do Briançonu zamieril ôsmy slovenský hokejista
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hc-vsetin.cz

Diskusia

Podobné články