Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Oto Haščák informoval, ktorí hráči zo zámoria by mohli pomôcť Slovensku v augustovej kvalifikácii

BRATISLAVA - Od 27. do 30. augusta čaká slovenskú reprezentáciu kvalifikácia na ZOH 2022 v Pekingu, ktorá sa odohrá na zimnom štadióne Ondreja Nepelu.
Zdroj: 39073
Zdieľajte:

Manažér slovenskej reprezentácie Oto Haščák dostal už prvé informácie, ako by to mohlo vyzerať s účasťou na turnaji našich hokejistov zo zámoria. "Širšiu nomináciu sme hokejistom poslali a budeme zvažovať podľa možností, ktorí chalani z NHL nám môžu pomôcť.

Prečítajte si aj

Reprezentant Slovenska podpísal v NHL dvojcestný kontrakt

Chceme zložiť čo najsilnejšiu zostavu, ale pracujeme s tým, že niektorí sa už dopredu ospravedlnili. S hokejistami pôsobiacimi v zámorí komunikoval najmä Miro Šatan. Vieme, že Zdeno Chára poďakoval za pozvánku, ale nepríde. Podobne ako Andrej Sekera a Richard Pánik. Obaja očakávajú prírastky do rodiny a Andrej má mať aj operáciu," vysvetlil aktuálnu situáciu pre Denník Šport Haščák.

Prečítajte si aj

Sezóna v hokejbale začne v septembri, nováčik ligy pochádza z východu

Čerstvý víťaz Stanley Cupu Erik Černák rád príde, ale musí to najskôr prebrať s funkcionármi Tampy Bay. V hre je aj Tomáš Tatar, no zatiaľ je bez zmluvy, ale pozvánku neodmietol. Rovnako na tom je aj novopečený brankár Vancouveru Canucks Jaroslav Halák. Záujem hrať prejavil tiež obranca Christián Jaroš v prípade, ak ho New Jersey uvoľní.

Prečítajte si aj

Hlinka Gretzky Cup 2021: SR 18 si poradila aj so Švédmi a vyhrala B-skupinu!
Zdieľajte:
Zdroj informácií: Denník Šport

Diskusia

Podobné články