Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Analýza: Martin dnes pretrhne nepriaznivú sériu a zvíťazí

Dnešná analýza bude patriť domácej extralige.
Zdroj: tasr
Zdieľajte:

17.30 MARTIN - PIEŠŤANY

Tip: 1

Kurz: 2,10

ANALÝZA:

Martin aktuálne ťahá neuveriteľnú šnúru 12 prehraných duelov po sebe ! Dnes to bude pre nich zápas všetko alebo nič. Piešťany budú pre nich po dlhej dobe veľmi prijateľný súper, keďže ani im sa aktuálne vôbec nedarí. Hostia tak isto ťahajú šnúru 4 prehier po sebe a navyše na klziskách súperov patria k najhorším tímom slovenskej extraligy.

Piešťany opustili na začiatku sezóny výrazné opory, ktoré spôsobili, že tím sa už nemôže spoliehať na skalopevnú defenzívu, ako tomu bolo v minulosti. Musíme poznamenať, že napriek nelichotivej sérii Martina však vidíme na ich hre výrazné zlepšenie. V poslednom dueli so silnou Nitrou vyhrávali po 1. tretine už 2:0, napriek tomu sa im však nepodarilo dotiahnuť zápas do víťazného konca.

Ak by Martin hral vo všetkých tretinách koncentrovane, mohli by sa radovať minimálne z 1 bodu. Martin vyhral v aktuálnej sezóne prvý vzájomný zápas s Piešťanmi pomerom 4:2 preto veríme, že sa im podarí nadviazať na tento výsledok a konečne naskočia na sériu výherných zápasov.

Dôvera: 6/10

Analýzu si pre vás pripraval: www.ultratips.sk

Tipuj teraz úplne bez rizika až za 30 EUR!
Stávkovanie je kumšt a nie každý vyhrá hneď na prvýkrát. V DOXXbete však zo stávkovania netreba mať strach. Vaša prvá stávka je úplne bez rizika. Ak Vám prvý tiket nevyjde, DOXXbet Vám vráti vklad až do výšky 30 €. Tak načo čakať? Zaregistrujte sa v DOXXbete a užite si stávkovanie bez rizika!

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články