Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

PRVÝ REPREZENTAČNÝ TURNAJ SR 20

TRENČÍN - Slovenskú „dvadsiatku“ čaká prvý tohtoročný reprezentačný turnaj, ktorý sa uskutoční v Nemecku.
Zdroj: 37992
Zdieľajte:

Summer Challenge 2021, takto znie pomenovanie turnaja, na ktorom sa predstavia naši mladíci v kategórii do 20 rokov. Turnaj sa odohrá v nemeckom meste Füsen, do ktorého vyrážajú po zraze v Pieštanoch, ktorý sa uskutoční 24. júla.

Do nominácie sa dostalo 23 hráčov, medzi ktorých patria mená ako: Šimon Latkóczy, Martin Chromiak, Šimon Bečár, Marko Stacha, Šimon Miklovič, Samuel Krajč a Rayen Petrovický.

„Nomináciu sme tvorili so zreteľom na to, že do nej chceme zahrnúť čo najviac chlapcov, ktorí pred sezónou odcestujú do zahraničia a nebudú sa môcť zúčastniť na plánovaných kempoch v nasledujúcich mesiacoch. To znamená na zraze k ďalšiemu podujatiu v auguste, respektíve na výcvikových táboroch v septembri a októbri. Na zozname chýbajú chlapci z osemnástky, s ktorými v ďalšom priebehu prípravy počítame, no teraz sme im dali priestor pripravovať sa na Hlinka Gretzky Cup, kam sa na nich prídem pozrieť,“ ako konštatoval Andrej Podkonický.

Prečítajte si aj

Hokejový nezmar sa chystá na ďalšiu sezónu: Patrím až do štvrtého útoku

Program Summer Challenge 2021:

ŠTVRTOK 29. JÚLA

16.00 Nemecko - SLOVENSKO

19.30 Dánsko - Česko

PIATOK 30. JÚLA

15.00 SLOVENSKO - Dánsko

18.30 Nemecko - Česko

SOBOTA 31. JÚLA

11.00 Česko - SLOVENSKO

14.30 Nemecko - Dánsko

Na turnajoch sa budú nachádzať aj zástupcovia IIHF a rôznych líg, ako tomu býva zvykom. Naši majú šancu sa ukázať v dobrom svetle a dostať sa tak aj do iných prestížnych súťaží.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: https://hkdukla.sk/sr-20-caka-prvy-reprezentacny-turnaj

Diskusia

Podobné články