Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Capitals skompletizoval defenzívu, do ofenzívy pribudol center, ktorého draftoval Edmonton

BRATISLAVA - V novej sezóne 2021/22 IHL posilnia Hokejový klub iClinic Bratislava Capitals útočník Marc-Olivier Roy a obranca Tyler Nanne.
Zdroj: 37655
Zdieľajte:

26- ročný Olivier Roy bol draftovaný v roku 2013 v 2.kole tímom Edmonton Oilers. Na konte má cez 100 zápasov v AHL za Bakersfield Condors, Utica Comets, San Jose Barracuda, Chicago Wolves a Laval Rocket. V poslednej sezóne 2020/2021 sa stal v drese Fort Wayne Komets víťazom ECHL. Vo finále playoff narazil Marc-Olivier Roy na Tylera Nanneho v tíme South Carolina.

Prečítajte si aj

Prešov angažoval brankára zo Spartaka Moskva

25- ročný Nanne bol draftovaný v roku 2014 v 5.kole tímom New York Rangers. Skúsenosti však nazbieral najmä v NCAA za Ohio State University a University of Minnesota. Do iClinic Bratislava Capitals prichádza z tímu South Carolina Stingrays v ECHL. Pre Nanneho je iClinic Bratislava Capitals prvým pôsobením mimo USA.

Prečítajte si aj

NHL: O Stanley Cupe sa ešte nerozhodlo, Montreal odvrátil prvý mečbal obhajcu

"Tyler Nanne je obranca, ktorý má kvalitné korčuľovanie, obratnosť, rozohrávku a očakávame od neho okrem defenzívnych činností aj aktívnu podporu útoku. Týmto je naša obrana na teraz kompletná.

Prečítajte si aj

Tragická správa: Vo veku 24 rokov zomrel účastník MS 2021 v Rige

Marc-Olivier Roy je kreatívny center, ktorý bol pomerne vysoko draftovaný klubom Edmonton Oilers. Disponuje solídnymi technickými a korčuliarskymi parametrami a verím, že pre nás bude platným hráčom," povedal viceprezident klubu Dušan Pašek.

Prečítajte si aj

Smrť lotyšského brankára Kivlenieksa: Uverejnili výsledky pitvy
Zdieľajte:
Zdroj informácií: BA Capitals/TS

Diskusia

Podobné články