Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Do 2.ligy prichádza nový klub: Pelikáni si zahrajú aj Slovenský pohár, na lane zlatý chlapec z Göteborgu

BRATISLAVA - Od novej sezóny 2021/22 sa v 2.lige predstaví nový klub HC Lučenec EST.2021. Informujú o tom MY Noviny Novohrad.
Zdroj: 39848
Zdieľajte:

„Môžem potvrdiť, že zaregistrovanie klubu HC Lučenec EST. 2021 na Slovenskom zväze ľadového hokeja prebehlo úspešne. Ide o úplne nový seniorský tím Lučenca. V žiadnom prípade však nevylučujeme možnú spoluprácu do budúcnosti s mládežníckym tímom HC Lučenec, ktorý v tomto meste už pôsobí. Od marca, teda od doby, kedy sme boli na SZĽH oficiálne zaregistrovaní, sme sa pustili do skautingu hráčov. Snažíme sa vyberať si takých hokejistov, ktorí sa nám zdajú byť vhodnými adeptmi na osvojenie si našej filozofie a štýlu hry," uviedol pre mynovohrad.sk prezident lučeneckého klubu Milan Góras.

Prečítajte si aj

Liptovský Mikuláš posilní útočník z bratislavského Slovana

Podľa dostupných informácii sa už pripravuje káder na premiérovu sezónu. V ňom by sa mali nachádzať aj zaujímavé mená zo slovenského hokeja. Lučenec sa dokonca prihlásil aj do Slovenského pohára, a tak v Novohrade nebude núdza o kvalitné stretnutia s extraligovými tímami. Klub dokonca rokuje o spolupráci s jedným z majstrov sveta z roku 2002. Bližšie informácie budú zverejnené v prvom júlovom týždni.

Prečítajte si aj

Čerstvý reprezentant SR 20 sa upísal Dukle Trenčín
Zdieľajte:
Zdroj informácií: mynovohrad.sk

Diskusia

Podobné články