Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Zvolen s brankárskym duom a obranným pilierom

ZVOLEN - Slovenský šampión HKM Zvolen sa dohodol na nových zmluvách s brankárom Adamom Trenčanom a obrancom Oldrichom Kotvanom.
Zdroj: 39103
Zdieľajte:

Adam Trenčan sa vlani po rokoch vrátil domov po viacročnom angažmáne v Michalovciach. V majstrovskom ročníku odchytal 10 zápasov. Mal úspešnosť zásahov 90,8%, v priemere inkasoval 2,50 gólu na zápas.

Prečítajte si aj

Gólman Belányi spoznal v Banskej Bystrici meno kolegu

„Sme radi, že sme sa dohodli s ďalším odchovancom na pokračovaní spolupráce. Podpisom zmluvy s Adamom máme pre novú sezónu k dispozícii osvedčenú dvojicu a definitívne sme uzavreli brankársku otázku,“ uviedol pre oficiálnu stránku majstra manažér Ladislav Čierny. V kádri tímu spod Pustého hradu pokračuje aj skúsený obranca Oldrich Kotvan.

Prečítajte si aj

Žilina uvoľnila brankára a podpísala zmluvu so šikovným krídelníkom

„Chcem zostať doma a v rámci Slovenska bol pre mňa Zvolen jasnou voľbou. Po nijakom inom klube som ani nepátral. V minulej sezóne tu bola výborná partia a som rád, že môžem zostať v kostre tohto tímu. Niektorí chalani zostali, nejakí noví ešte prídu, no už pracujeme na tom, aby sme sa priblížili k tomu vlaňajšku,“ povedal Kotvan pre web Zvolena. K majstrovskej trofeji prispel 10 bodmi (2+8) v 34 stretnutiach.

Prečítajte si aj

Kettunen skončil v Trenčíne, už má nové pôsobisko
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkmzvolen.sk

Diskusia

Podobné články