Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Slovenský obranca akceptoval ponuku Popradu

POPRAD - Extraligový klub HK Poprad predĺžil zmluvu s obrancom Marekom Hudecom. Dvadsaťsedemročný obranca prišiel do tímu pred sezónou 2020/21, v ktorej odohral dokopy 57 zápasov s bilanciou sedem asistencií a 30 trestných minút.
Zdroj: 38816
Zdieľajte:

"Nebolo nad čím váhať. Počas celej sezóny som tu bol veľmi spokojný. V Poprade je úžasné zázemie a bola tu aj výborná partia v kabíne. Dúfam, že sa kostra mužstva udrží pokope a dokončí nedokončenú prácu z minulého ročníka. Verím, že budeme hrať opäť skvelý a pre diváka atraktívny hokej a zabojujeme o tie najvyššie priečky. Cieľom bude vyhrať posledný zápas v sezóne. Môj osobný cieľ je zabojovať o väčšiu porciu času stráveného na ľade a byť prínosom pre tím," povedal pre oficiálnu stránku klubu.

Prečítajte si aj

Žilina angažovala gólmana z Michaloviec

Hudec strávil juniorskú časť kariéry v Škandinávii a prepracoval sa do druhej fínskej ligy Mestis. Po návrate odohral tri sezóny na Slovensku, kde štartoval v dresoch Trenčína, Žiliny, Slovana a Popradu. Celkovo odohral v extralige 135 zápasov, v ktorých nazbieral 14 bodov za tri góly a 11 asistencií.

Prečítajte si aj

Liptovský Mikuláš dotiahol skúseného centra zo Žiliny
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články