Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Poprad oznámil meno prvého hokejistu

POPRAD - Slovenský hokejový útočník Peter Bjalončík bude aj v sezóne 2021/2022 pôsobiť v HK Poprad. Materský klub si na neho uplatnil opciu. Informovala o tom oficiálna stránka "kamzíkov".
Zdroj: 37571
Zdieľajte:

Bjalončík si v nedávno skončenej sezóne vytvoril osobné maximum v góloch, asistenciách aj kanadských bodoch v slovenskej extralige. Nastúpil na 50 zápasov, v ktorých dosiahol bilanciu 14 gólov, 17 asistencií, 28 trestných minút a 14 plusových bodov.

Prečítajte si aj

Šatan: Nemec, Kňažko, Slafkovský sú prísľub do budúcna, v auguste by mal byť silnejší tím

"Aj keď som mal iné ponuky, klub si na mňa uplatnil opciu. Ja som ani nemal dôvod rozmýšľať nad inými možnosťami, pretože tímu mám stále čo ponúknuť. Chcem hrať čo najviac a pomôcť tímu, aby hral na vrchných priečkach tabuľky. Mal by som mať iné úlohy ako v minulosti," povedal Bjalončík pre klubovú stránku.

Prečítajte si aj

Hrivík vyslovil hrdosť, Cehlárik o správnom smerovaní slovenského hokeja

"Od Petra mám veľké očakávania. Je to univerzál, ale nikomu nemôžem nič garantovať. Máme štyri útoky, musí si svojou prácou vybojovať pozíciu. Čakám, že bude mať stabilnú výkonnosť, ktorá mu bude garantovať vyšší čas na ľade ako mal, ale všetko to bude závisieť od jeho hernej výkonnosti,“ povedal tréner HK Poprad Peter Mikula.

Prečítajte si aj

Dinamo Riga získal posilu z HC Košice
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články