Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Zomrel bývalý športový komentátor RTVS. Mal 48 rokov

BRATISLAVA - Slovenskú žurnalistiku dnes dopoludnia zasiahla smutná správa. Vo veku 48 rokov zomrel bývalý športový komentátor RTVS Andrej Miklánek. Informoval portál web strategie.hnonline.sk.
Zdroj: 39582
Zdieľajte:

"Andrej bol nadšencom pre oblasť televíznych služieb a rovnako rád sledoval trendy v oblasti vývoja televízneho vysielania, vrátane obsahu. Vo voľnom čase veľmi rád behal," uviedol web strategie.hnonline.sk.

Pozrite si aj

VIDEO Michalík: Ak bude snaha vyniesť čo i len euro, okamžite zasiahnem, klub musí byť ako firma

V RTVS pôsobil dlhé roky a prešiel si viacerými pozíciami. V televízii pracoval ako obchodný manažér, športový redaktor a komentátor, šéfredaktor športu a dostal sa aj na pozíciu vo vrcholovom manažmente. V roku 2008 sa z pozície projektového manažéra podieľal na spustení športovej stanice Trojka.

Prečítajte si aj

Humenné po troch sezónach povedie nový tréner

Fanúšikom môže byť známy najmä z komentovania hokejových zápasov. Na MS v hokeji 2003 spolukomentoval duel o bronz, v ktorom si Slovensko vybojovalo medailu, keď zdolalo Česko 4:2. Za Richarda Rybníčka bol členom top manažmentu televízie, mal na starosti športové vysielanie. Po nástupe Štefana Nižňanského na post generálneho riaditeľa STV z televízie na vlastnú žiadosť odišiel.

Prečítajte si aj

Chára: Koniec, alebo príde 24. ročník? Nemôžem sa rozhodnúť sám, uviedol
Zdieľajte:
Zdroj informácií: web strategie.hnonline.sk

Diskusia

Podobné články