Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Martin sa rozlúčil s 15 hokejistami, dvaja ukončili kariéru a zatiaľ prišli dve posily

MARTIN - Prvoligový klub HK Martin začne ďalšiu sezónu v značne obmenenom zložení hráčskeho kádra. Manažment o tom informoval na oficiálnej stránke.
Zdroj: 39568
Zdieľajte:

Martin v minulej sezóne nenaplnil vysoké ambície. V semifinále play-off druhej najvyššej súťaže vypadol so Spišskou Novou Vsou. V Turci sa už vymenil tréner, keď Miroslava Chudého nahradil Daniel Babka starší.

Prečítajte si aj

Vošvrda posilnil Liptovský Mikuláš, do klubu mieria ďalšie tri zaujímavé mená

Káder opustilo až pätnásť hráčov - Rastislav Špirko, Roman Kukumberg, Juraj Cebák, Andrej Themár, Christián Pavlas, Filip Krasanovský, Branislav Ligas, Adam Paulíny, Martin Barto, František Smidžár, Marat Murtazin, Alexandar Shepelev, Vladimír Antonov, Jakub Müller a Branislav Bernát.

Prečítajte si aj

Ramsay nešetril slovami chvály, zároveň dvíha aj varovný prst

Aktívnu činnosť už skôr ukončil Ján Tabaček a presúva sa na pozíciu asistenta trénera. Najnovšie sa k nemu pridali aj útočníci Andrej Jurášek s Tomášom Pokrivčákom. Prvý menovaný bude trénovať mládež a skúsený Pokrivčák sa ujme funkcie kustóda. Klub si dokázal udržať aj veľké ofenzívne opory ako Fafrák, Poliaček, Murček, Dírer, Daniel Babka mladší alebo Lukáš Toma. Do mužstva sa vracia domáci odchovanec Marek Pacalaj po angažmáne v Žiline a úplne novým prírastkom je Richard Szabo, takisto člen liahne martinského hokeja.

Prečítajte si aj

MS 2021: IIHF nesúhlasí s výmenou bieloruskej vlajky
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkmartin.sk

Diskusia

Podobné články